• Over ons
  • Diensten
  • Contact

Gyprocwerken

Indien er structurele aanpassingen nodig zijn, werken wij vaak met Gyproc en zijn varianten, zowel voor muurconstructies als (verlaagd) plafond. Werken met Gyproc plafonds biedt verschillende voordelen. Zo wordt het mogelijk om isolatie perfect weg te werken, met verschillende plafondhoogtes te werken en inbouwspots naadloos in te werken.

Elektriciteitswerken

Elektriciteit en verlichting krijgt de nodige aandacht. Bij verbouwingen wordt er bekeken of er aanpassingen dienen te gebeuren om een vlekkeloze elektriciteitskeuring te kunnen garanderen en ervoor te zorgen dat er voldoende elektriciteitstoevoer is. We begeleiden u bij de keuze van de verlichting en zorgen voor de juiste hoeveelheid sfeer- en werkverlichting.

Schrijnwerk

Van zodra het project de juiste structuur heeft ingenomen, komt het schrijnwerk aan bod. Dit kan de vorm aannemen van bijvoorbeeld deuren, ingebouwde kasten op maat, een toonbank of het opfrissen van de originele dakgebinten. Voor het plaatsen van parket- en/of laminaatvloeren kunt u ook bij ons terecht. Uw vloer wordt met zorg geplaatst.

Schilderwerken

Wij schilderen uw ramen, deuren en/of wanden, ongeacht de ondergrond. Wij kunnen u adviseren bij de kleurkeuze en garanderen een kwaliteitsvolle afwerking. En om uw project helemaal stijlvol af te werken met de juiste accenten en accessoires, kunnen wij u advies geven bij de inrichting van uw interieur.

Uw interieurcoach

Wij hebben reeds verschillende zolders omgetoverd tot functionele ruimtes met meerdere slaapkamers, huizen/verdiepingen werden gerenoveerd, wij hebben ondersteuning geboden bij het renoveren van een hotel, nieuwbouwwoningen werden afgewerkt, enz. U heeft een plan maar weet niet hoe eraan te beginnen? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.